top of page
  • Forfatterens bildeSt. Svithun menighet

Kallsgruppe i St. Svithun menighet etableres

«Og han sa til dem: Høsten er stor, men arbeiderne få; be derfor høstens herre at han vil kalle arbeidere ut til sin høst!» Lk. 10:2


Målsetting, visjon og valg har vært en naturlig del for oss alle. Når det gjelder Kall i den katolske kirken gjelder det Kall til ekteskapet og Kall til prestetjeneste og ordensliv. Det mest vanlig for oss mennesker er å velge ekteskapet. Men, har du noen gang lurt på hva et Kall til prestetjeneste og ordensliv er? Eller, har du noen gang vurdert kanskje du er kallet til prestetjeneste eller ordensliv? Hvordan er det å være en prest i den katolske kirken? Hva gjør han, bortsett fra å feire messen? Med undringer og nysgjerrigheten, kan det faktisk være at du er kallet!


Hvis du går med disse forundringer og er usikkert på om det er et Kall eller ikke, inviterer sognepresten deg til å være med i Kallsgruppen. Vi kommer til å ta oss av forskjellige tema om Kall til prestetjeneste og ordensliv, besvare praktiske spørsmål, utvikle det åndelige livet, ha bønnestunder og skape et felles «kommunitetsliv» for å søke etter kallet.

Kallsgruppen har møte første torsdag hver måned.


P. Phu ønsker velkommen til alle interesserte til første møte i Kallsgruppen torsdag 4. november 2021. Vi starter kl. 18.00 med Kallsmesse sammen med menigheten, følges med tilbedelse så, møte i biblioteket med enkelt servering. Første møte blir en informasjons/planleggingsmøte for alle interesserte.

Velkommen!73 visninger

Comments


Commenting has been turned off.
Innlegg: Blog2_Post
bottom of page