top of page
  • Forfatterens bildeSt. Svithun menighet

NUKs sommerleirer 2021

Oppdatert: 26. jun. 2021

Det er litt under en måned til NUKs leirsesong setter i gang. I år, som i fjor, blir leirene preget av smittevernstiltak. Det er forståelig nok litt usikkerhet rundt avvikling av arrangement og gjenåpningsplaner og trinn, men FHI kom forrige uke med en gladnyhet om at sommerleirer for barn og unge ikke omfattes av covid-19-forskriften. Dette gir oss en del forutsigbarhet i at NUK nok en gang kan tilby katolske barn og ungdom gode opplevelser preget av katolsk tro og fellesskap. For å gjennomføre arrangementene på tryggest mulig måte, vil deltakerantallet begrenses basert på leirsted og kapasitet. Etter et langt skoleår preget av smitteverntiltak og alt barn og unge har måttet ofre – jeg anbefaler alle å lese deres egne ord i den nyeste utgaven av Q som ligger på https://www.nuk.no/q - blir det godt å kunne gi dem gode leiropplevelser. Oppdatert smittevernplan for årets leirer vil bli lagt ut på nuk.no i løpet av neste uke.


Det er leirsjefer på plass for alle leirene, og i år kan vi til og med tilby en egen sommerleir for konfirmanter! Vi håper dere oppfordrer konfirmantene deres til å delta – det er viktig å melde seg på tidlig da det er førstemann til mølla som gjelder.NUK har en reiserefusjonsordning for sentrale arrangement, hvor deltakere betaler en 350kr egenandel og kan få dekket inntil 1000kr for reise innenfor bispedømmet/stiftene eller 1500kr hvis man reiser utenom bispedømmet/stiftene.


Det er også søskenrabatt – hvor første barn betaler fullpris men påfølgende barn i samme leirsesong får 300kr rabatt. De må ikke delta på samme leir, så man kan sende minstemann på barneleir og eldstemann på ungdomsleir og likevel få rabatt. Man må søke om søskenrabatt innen 3 uker etter siste leir. For å søke sender man mail til nuk@nuk.no med navn på barna som har deltatt og hvilke leire de deltok på.


NUK har i tillegg et leirfond, som forvaltes av ungdomspresten, p. Andreas Rupprecht. Dette fondet brukes utelukkende til å støtte deltakelse på leir, og man trenger bare ta kontakt med p. Andreas for å vite mer. Dette fondet bygges opp av private gaver og støttemedlemskap, så jeg anbefaler alle over 35år å bli støttemedlemmer og hjelpe til med å gi barn og unge gode leiropplevelser!Comments


Commenting has been turned off.
Innlegg: Blog2_Post
bottom of page