top of page
  • Forfatterens bildeSt. Svithun menighet

Oppdatering ang. konfirmasjon 2021

Vi hadde håpet at de nasjonale tiltakene som kom denne uken skulle gjøre det mulig å gjennomføre konfirmasjonen som planlagt 8.mai. Dessverre har kommunene på Nord-Jæren besluttet å videreføre de strenge tiltakene som vi har hatt siden 25.03, og i tillegg innført rødt nivå på alle barnehager og skoler. Dette betyr at vi ikke vil ha nok tid til å forberede konfirmasjonen før 8.mai. Konfirmantene vil ikke rekke skriftemål, øvelse og siste undervisningsdag, og vi kan heller ikke ha foreldremøte (siden rødt nivå gjelder frem til 30.april). Derfor har sognepresten og katekesekoordinator besluttet å utsette konfirmasjonen til høsten.


Ny dato for konfirmasjon blir 2.oktober 2021.


Forhåpentligvis vil vi da være i en tilnærmet normal situasjon, og vi kommer derfor til å planlegge for 2 konfirmasjonsmesser, en kl. 11.00 og en kl. 14.00. Foreldre kan allerede nå komme med ønske om tidspunkt, dette gjøres på e-post til katekesekoordinator.


Katekese kommende lørdag, 17.april og onsdag 21.april er også avlyst grunnet rødt nivå på skoler. OBS: det blir lagt ut en ny hjemmeoppgave for konfirmantene mandag 19.april.

Vi kommer til å kalle inn konfirmantene til mer undervisning før konfirmasjonen. Datoer for dette er ikke avklart enda.


Ta gjerne kontakt med katekesekoordinator dersom dere har spørsmål om konfirmasjon eller annet som gjelder katekese!

129 visninger

Comentarios


Los comentarios se han desactivado.
Innlegg: Blog2_Post
bottom of page