top of page
  • Forfatterens bildeSt. Svithun menighet

Utbedringsarbeid rundt Kirken og fasade er i gang

Oppdatert: 1. jun. 2021

Kjære menighet og besøkende,


Vi vil informere om at utbedringsarbeidet rundt Kirken og på fasaden nå er i gang. Etter byggeplanen vil arbeidet bli ferdig i oktober (2021), med forbehold for vær og vind.


Under denne perioden, vil områder rundt kirken (kirketunet) bli sperret for adgang. Og besøkende må regne med å måtte ta "omveier" når de kommer til kirken. Det er satt opp skilting og sperrebarikader for områder der arbeid pågår, som ikke er enkle å flytte på, men det er mulig. VENNLIGST IKKE FLYTT SKILTING OG SPERRING!


For besøkende til menighetskontoret:

- Bruk trappene bak kirken. Inngang kontordøren. Hvis du har problem med å finne kontoret, hjelper vi deg gjerne, ring oss på telefon 51 51 70 20.

For besøkende til menighetslokalet:

- Inngang og utgang nede til høyre før du går opp trappene til kirken.

For besøkende til kirken:

- Bruk hovedinngangen. Hovedinngangen er åpent 15 minutter før messene og andaktene starter. Husk at du fremdeles må registrere deg gjennom billett.katolsk.no for deltakelse i messer og andakter. Ikke gå inn før du får beskjed av vakten (smittevern).


Vi ber om deres tålmodighet og hjelp, især under arbeidsperioden. Vi får fremdeles tilgang til kirkerommet for messefeiring og andakter under hele byggeprosessen, og ber om at alle følger instruksene som gis i forbindelse med arbeidet. Kun da kan vi holde kirken åpent. Sakraments kapellet er stengt inntil videre.


Det er også planlagt at kirkerommet males innvending, og en helhetlig utsmykning. Mer informasjon om dette oppdateres fortløpende.164 visninger

Siste innlegg

Se alle

Comments


Commenting has been turned off.
Innlegg: Blog2_Post
bottom of page